Sanamedi Gold Comfortschuim matras

  • Maat : 90x200x14 cm

Sanamedi Gold matras met Comfortschuim in de maat 90x200x15 cm.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 428,00

Allergiezorg ontwikkelt al jaren speciaal bed textiel en andere producten voor mensen die last hebben van astma en/of huisstofmijt allergie.

Onze producten voldoen aan alle keurmerken zoals CE, TUV en OKO en ook het Sanamedi.

U krijgt als lid van het Long Fonds een flinke korting van gemiddeld 10 tot 50% op de normale verkoopprijzen.

U kunt de speciale producten gemakkelijk bestellen, het wordt bij u thuis bezorgd.

Omschrijving

Details

Het Sanamedi Gold Comfortschuim matras is voorzien van een afritsbare matrashoes welke gemaakt is van huisstofmijt- en allergeendicht materiaal, de vulling van de tijk is voorzien van Trevira Bio Active®, dit zorgt ervoor dat bacterieën en schimmels geen kans hebben om te overleven.

De matrashoes is OKO-test getest en goedgekeurd, tijdens het productieproces zijn er geen chemische toevoegingen gebruikt. De de afritsbare matrashoes is wasbaar op 60 graden en mag in de wasdroger, dit is heel eenvoudig omdat de hoes in 2 stukken is te splitsen (boven- en ondervlak) De matraskern bestaat uit 5 cm comfortschuim Cellflex, dit is een zeer open en veerkrachtige schuimsoort welke makkelijk vocht kan afvoeren en hierdoor zorgt voor een aangenaam slaapklimaat.

Hoe werkt Trevira Bio Active®?

Trevira Bio Active® is een antibacterieel middel dat gebasseerd is op zilver en stevig ligt verankerd in de vezels. Dit middel werkt permanent en wordt niet beïnvloed door veelvuldig wassen en/of gebruik. Het is bewezen dat Trevira Bio Active geen veranderingen veroorzaakt aan de huidflora en derhalve goed verenigbaar is met onze huid. De Zilverionen (AG+) zorgen ervoor dat de bacteriën worden vernietigd.

Omruilgarantie:

Of u nu 10 beddenzaken langs gaat en er uren gaat liggen, pas als u er zelf minimaal 2 weken op slaapt kunt u iets zeggen over uw nieuwe matras. Als u binnen 30 dagen niet tevreden bent kunt u het matras terug sturen of wij halen het op voor € 25,- euro. (2-pers. 50,00). Retour gekomen matrassen worden door ons eens in de zoveel tijd aangeboden bij Sint Vincentius. Dit is een goed doel welke goederen aan mensen levert die het zelf niet breed hebben.

Voordelen:

  • Zonder verlijmingen gemaakt.
  • Zonder chemische toevoegingen (OKO-test). 
  • Huisstofmijt- en allergeenstof dicht. 
  • Licht in gewicht, makkelijk draaien. 
  • Matrashoes wasbaar op 60 graden. 
  • Garantie : 10 jaar op huisstofmijt- allergeendichtheid. 
  • Geschikt voor 15 t/m 90 kg. lichaamsgewicht. 
  • De levertijd is 1-3 weken afhankelijk van maat.
  • 30 dagen proef slapen zonder zorgen.