Nilfisk HEPA 14 filter voor Elite/ Select en Power serie

  • Maat :
Nilfisk HEPA 14 filter voor Nilfisk Select Comfort Allergy Aqua stofzuigers.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 38,95

Special Price € 34,08

Allergiezorg ontwikkelt al jaren speciaal bed textiel en andere producten voor mensen die last hebben van astma en/of huisstofmijt allergie.

Onze producten voldoen aan alle keurmerken zoals CE, TUV en OKO en ook het Sanamedi.

U krijgt als lid van het Long Fonds een flinke korting van gemiddeld 10 tot 50% op de normale verkoopprijzen.

U kunt de speciale producten gemakkelijk bestellen, het wordt bij u thuis bezorgd.

Omschrijving

Details

De kwaliteit van een stofzuiger wordt voor een belangrijk deel bepaald door het filter.

De filtercapaciteit is indrukwekkend – neem het filter uit de NILFISK Extreme – als je het filter uit zou vouwen is het zo groot als een krant! De efficiëntie van ons uniek HEPA filter systeem is zo goed dat de uitgeblazen lucht nog schoner is dan de lucht waar het in uitgeblazen wordt.99.999% van alle stofdeeltjes tot 0.3 µm, waardoor de lucht die men inademt een stuk schoner is.

Alle stofdelen groter dan 5 µm worden door je eigen filter tegengehouden: de longen. Wanneer je te veel stofdeeltjes inademt dan zullen je longen sneller geïrriteerd raken en hierdoor zal je gaan hoesten. Iemand met astma of een allergie kan hierdoor ergere klachten ondervinden.

Het HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter is erkend als het beste filter op de markt. Het filter wordt direct achter de motor geplaatst voor de beste werking. Het resultaat is dat de indrukwekkende 99.999% van de microscopische stofdeeltjes worden gefilterd welke lastig zijn voor mensen met astma of een allergie.

De meeste mensen zijn gevoelig voor stof maar met een NILFISK stofzuiger kan iedereen opgelucht ademhalen.

ADVIES : vervang 1x per jaar het HEPA filter, dan blijft de lucht schoon en blijft uw stofzuiger goed zijn werk doen, zeker voor mensen met een huisstofmijt allergie.